Ambalaj : Cam Kavanoz
özlenmiş Patlıcan
AMBALAJ ŞEKLİ ; 500 ML CAM ŞİŞE
Doğal Fermantasyon yoluyla üretilmiştir. Köylü Kızı Doğal Üzüm Sirkesi, Manisa Turgutlu ovasında yetişen çekirdeksiz üzümler zamanında hasat edilerek; iki yıllık bekletme süresi sonrasında hazırlanmıştır.
Doğal Fermantasyon yoluyla üretilmiştir.
Ev Yapımı Doğal Üzüm Sirkemizde son kullanma tarihi yoktur.
Üzüm Sirkesi; tamamen doğal hiçbir Kimyasal madde ilavesi ve koruyucu içermez. İçilebilir, Cilt de kullanılabilir, Günlük bir kahve fincanı içilmesi tavsiye edilir.
MUHAFAZA ÖNERİSİ : MUTLAKA BUZDOLABINDA MUHAFAZA EDİNİZ
Sirke, birçok farklı üründen elde edilen, antiseptik özelliği ile başta insan sağlığı olmak üzere cilt ve saç bakımında oldukça faydalı bir besindir.
Yaygın olarak salatalarda ve farklı yemeklerde kullanılan sirke, aynı zamanda sağlık ve güzellik ürünü olarak kullanılan en doğal malzemedir.
Antiseptik özelliği sayesinde mikroplardan arındırırken hastalıklara karşı koruyucu özelliği bulunmaktadır.
Kültürümüzde yaygın olarak üzüm ve elma sirkesi kullanılmaktadır, ancak sirke çok geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Elma ve üzüm sirkesi dışında ayva, nane, ada çayı, ardıç, kayısı, hurma, pirinç ve nar sirkeleri bulunmaktadır.
Ambalaj : Cam Kavanoz
özlenmiş Patlıcan
5 Adet Közlenmiş Patlıcan
Ambalaj : Cam Kavanoz
Odun Ateşinde Közlenmiş Kapya Biber – Kavanozda Doğal Lezzet
AMBALAJ ŞEKLİ : Net 10 kg lık kovalarda
AMBALAJ ŞEKLİ: 1 kğ vakumlu salamur yaprak
Ambalaj Şekli : 350 ğr (Cam Kavanoz)
Saf Nar Ekşisi
Ambalaj şekli 1500 cc lik cam kavonoz
İÇİNDEKİLER Salatalık Lahana Havuç Biber Ham domates çağla
Sirke limon tuzu sarımsak bir dal dereotu
ambalaj şekli 5 litrelik pet şişe
Her şişe NET 3 KG. yaprak içerir.
AMBALAJ ŞEKLİ ; 500 ML CAM ŞİŞE
Doğal Fermantasyon yoluyla üretilmiştir. Köylü Kızı Elma Sirkesi, Manisa Turgutlu ovasında yetişen elmalardan zamanında hasat edilerek; iki yıllık bekletme süresi sonrasında hazırlanmıştır.
AMBALAJ ŞEKLİ ; 500 ML CAM ŞİŞE
Doğal Fermantasyon yoluyla üretilmiştir. Köylü Kızı Alıç Sirkesi, Manisa Turgutlu ovasında yetişen alıçlar zamanında hasat edilerek; iki yıllık bekletme süresi sonrasında hazırlanmıştır.