AMBALAJ ŞEKLİ ; 500 ML CAM ŞİŞE
Doğal Fermantasyon yoluyla üretilmiştir. Köylü Kızı Alıç Sirkesi, Manisa Turgutlu ovasında yetişen alıçlar zamanında hasat edilerek; iki yıllık bekletme süresi sonrasında hazırlanmıştır.
AMBALAJ ŞEKLİ ; 500 ML CAM ŞİŞE
Doğal Fermantasyon yoluyla üretilmiştir. Köylü Kızı Elma Sirkesi, Manisa Turgutlu ovasında yetişen elmalardan zamanında hasat edilerek; iki yıllık bekletme süresi sonrasında hazırlanmıştır.
Doğal Fermantasyon yoluyla üretilmiştir.
Ev Yapımı tadında Elma Sirkemizde son kullanma tarihi yoktur.
Elma sirkesi sağlıktır. Sadece salatamıza çorbamıza gıda olarak tüketme alışkanlığımızın yanında cilt bakımında, diyet listelerinde de önemli bir yer olduğu ispatlanmıştır.
MUHAFAZA ÖNERİSİ : MUTLAKA BUZDOLABINDA MUHAFAZA EDİNİZ
Sirke, birçok farklı üründen elde edilen, antiseptik özelliği ile başta insan sağlığı olmak üzere cilt ve saç bakımında oldukça faydalı bir besindir.
Yaygın olarak salatalarda ve farklı yemeklerde kullanılan sirke, aynı zamanda sağlık ve güzellik ürünü olarak kullanılan en doğal malzemedir.
Antiseptik özelliği sayesinde mikroplardan arındırırken hastalıklara karşı koruyucu özelliği bulunmaktadır.
Kültürümüzde yaygın olarak üzüm ve elma sirkesi kullanılmaktadır, ancak sirke çok geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Elma ve üzüm sirkesi dışında ayva, nane, ada çayı, ardıç, kayısı, hurma, pirinç ve nar sirkeleri bulunmaktadır.
AMBALAJ ŞEKLİ ; 500 ML CAM ŞİŞE
Doğal Fermantasyon yoluyla üretilmiştir. Köylü Kızı Alıç Sirkesi, Manisa Turgutlu ovasında yetişen alıçlar zamanında hasat edilerek; iki yıllık bekletme süresi sonrasında hazırlanmıştır.